Anmälan till vårens grupper
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borås Gymnastiksällskap
Gemenskap Hälsa Glädje

Välkommen till Borås Gymnastiksällskap
Verksamheten slutar vecka 51 för den här säsongen.
Information om återanmälan inför VT24
 

Hej alla medlemmar!

 

Denna informationen riktar sig till dig som är medlem i vår förening och har en plats i någon av våra gymnastik, trampolin, hopprep - eller parkourgrupper. Snart är det dags att återanmäla sig till nästa termin, här kommer information om vad som gäller för återanmälan och ev uppsägning av plats. Alla befintliga medlemmar i alla grupper får ett aviseringsmail för återanmälan.

 

 • ÅTERANMÄLAN:
  Under vecka 47 kommer alla grupper att aviseras inför vårterminen och man har möjlighet att återanmäla sitt barn till befintlig grupp till och med 17 december. Har ni inte betalat då så förlorar ni er plats till nästa barn i kön. Alla grupper kommer fortsätta med samma schema som varit under hösten, men om någon grupp behöver byta tid får ni info om detta inför återanmälan.
 • UPPSÄGNING AV PLATS: 
  Om man inte vill fortsätta till våren finns det ett val i aviseringen som heter "Jag ska inte vara med”. Tryck på denna knapp med en gång om ni vet att ni vill sluta så slipper vi undra fram tills sista dagen om ni ska gå kvar eller inte och vi kan erbjuda er plats i god tid till nästa barn i kön. Att inte svara på aviseringen är alltså inte samma sak som att säga upp platsen, det måste man aktivt göra. Detta för att platsen ska bli ledig.
  Vet ni redan nu att ni vill sluta kan ni informera till kansliet så tar vi bort er från vårterminen med en gång. 
 • BYTE AV GRUPP
  Utgångspunkten är att alla gymnaster fortsätter i samma grupp under våren, endast i undantagsfall kommer vi att kunna erbjuda gruppbyte. Om ni behöver byta grupp så betala inte i båda grupperna, det blir mycket jobb för oss att kreditera och rätta till, utan säg upp den ena gruppen. Är det problem så kontakta kansliet. Byten är inom samma åldersgrupp.

I samband med att ni betalar avgiften för nästa termin är ni anmälda i gruppen. 

 

Återanmälan:  27nov-17 december
Uppsägning av plats: Senast 17 december
Anmälan öppnar för alla: 18 december
   

 

 

Vårterminen börjar v2

 

Om ni vet redan nu att ni vill säga upp eran plats till våren kan ni meddela detta till kansli@borasgs.se så tar vi bort er från gruppen och ni slipper få fler mail från oss. 

 

Tack för den här terminen!

 

Med vänliga hälsningar  

Borås Gymnastiksällskap

 

 

Vi växer och utvecklas!
 
Det finns plats för fler men vi behöver fler ledare som kan ta sig an barngrupper, äldre truppgymnaster, Trampolin tränare och fler domare.
Är du en av dem? 
Anmäl ditt intresse till kansli@borasgs.se
Hemsidan

ÅRSMÖTE SÖNDAGEN DEN 7 april KL 11.00 OBS ändrad dag

Plats: Gymmix Träningscenter, Getängsvägen 26 B

Alla medlemmar hälsas välkomna


Styrelsen
Terminstider

VÅRTERMINEN STARTAR V 2 ANMÄLAN FÖR NYA MEDLEMMAR sker via ANMÄL DIG HÄR öppnar 18 december kl 07.00

LOV under vårterminen; Sportlov v7 12-18 februari Påsklov v14 28 mars - 7 april I SAMLTLIGA GRUPPER om inget annat meddelats

Nyheter från våra grupper
GYMNASTIK 9 ÅR-3, 06/07 11:38 
 
samarbeten
Sociala medier