Anmälan till höstens grupper
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borås Gymnastiksällskap
Gemenskap Hälsa Glädje

Välkommen till Borås Gymnastiksällskap
Verksamheten slutar vecka 24 för den här säsongen.
  Information inför HT23
 

Hej,

 

Denna informationen riktar sig till dig som är medlem i vår förening och har en plats i någon av våra gymnastik, trampolin, hopprep - eller parkourgrupper. Terminen är nu slut för alla grupper och nu är det dags för ett härligt sommaruppehåll och uppladdning inför sommarläger för vissa av våra grupper.  

 

Här kommer info om ert medlemskap inför höstterminen:

 

Ni som har en plats i en grupp är garanterade en plats till höstterminen om ni vill gå kvar. Vi håller på för fullt med pussla ihop schema och ledarteam för kommande verksamhetsår och när schemat är färdigt och bekräftat kommer ni medlemmar att få ett mail med två val: 

 

1. Bekräfta och betala för er plats till hösten - Ni kommer ha till ett visst datum på er att bekräfta er plats innan ni förlorar den till nästa barn i kön. 
2. Avsäga er platsen om ni inte vill fortsätta - Ni som inte vill fortsätta måste aktivt trycka på ”jag ska inte vara med” för att vi ska kunna veta att er plats blir ledig till nästa barn i kön. Om ni inte gör detta upptar i platsen ett par veckor då ingen annan kan anmäla sig.  Så säg upp platsen ordentligt.

 

I mailet kommer det finnas instruktioner om hur ni går tillväga om ni har önskemål om att byta grupp, då inom samma ålder. 

 

Schemat brukar vara klart i slutet av juni/början av juli och därefter skickar vi ut återanmälningsmailet med info om träningstider så håll utkik i er mail då så att ni inte missar. Titta för säkerhetsskull även skräpposten om ni inte fått det.

 

Höstterminen börjar vecka 34 

 

Om ni vet redan nu att ni vill säga upp eran plats till hösten kan ni meddela detta till kansli@borasgs.se så tar vi bort er från gruppen och ni slipper få fler mail från oss. 

 

Ha en härlig sommar och Tack för den här terminen!

 

Med vänliga hälsningar från 

Borås Gymnastiksällskap

 

 

 

 

 Vi växer och utvecklas!
 
Det finns plats för fler men vi behöver fler ledare som kan ta sig an framför allt olika former av barngrupper. Är du en av dem? 
Anmäl ditt intresse till kansli@borasgs.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hemsidan

Borås Gymnastiksällskap

Terminstider

HÖSTTERMINEN STARTAR V 34 ANMÄLAN FÖR NYA MEDLEMMAR sker via ANMÄL DIG HÄR öppnar 7 augusti kl 07.00

LOV under höstterminen 30 oktober - 5 november I SAMLTLIGA GRUPPER om inget annat meddelats

Nyheter från våra grupper
GYMNASTIK 9 ÅR-3, 06/07 11:38 
 
samarbeten
Sociala medier