Anmälan till vårens grupper
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borås Gymnastiksällskap
Gemenskap Hälsa Glädje

Anmälan provträning avbokning mm
BETALNING
Betalning sker med kort alternativt faktura.
Vid val av faktura skickas en faktura till angiven mejladress med förfallodatum 14 dagar från bokningsdagen. Fakturan betalas med kort. 
 
MEDLEMSAVGIFT
Enligt Borås Gymnastiksällskaps stadgar är man som medlem skyldig att betala medlemsavgift samt övriga avgifter som beslutats av Borås Gymnastiksällskap. Medlemsavgiften fastställs av årsmötet.
 
Du anmäler den person som ska delta i gruppen.
Medlemskapet knyts till deltagarens personnummer, och medlemskapet är därmed personligt.
Medföljande vuxen i familjegympa innehar inte ett personligt medlemskap.
 
Tidpunkt för startdatum/slutdatum anges vid bokning och i bekräftelsen. Träning levereras enligt gruppens utsatta startdatum. Borås GS är en ideell idrottsförening som är beroende av dess medlemmar och ledare. Vi reserverar oss för att kunna göra justeringar i schemat eller ställa in grupper efter oförutsedda händelser. Detta meddelas via mail till berörda medlemmar, som då har fulla rättigheter att avsäga sig sitt medlemskap med full återbetalning. Vi försöker lösa andra platser i största möjliga mån men kan inte garantera andra platser. 
 
AVANMÄLAN OCH ÅTERBETALNING
Vi ber dig betala avgiften senast enligt angivet förfallodatum. Vid ej betald faktura kommer påminnelse att skickas. Vid ej betald avgift stryks barnet från gruppen.
Vi har ingen PROVTRÄNING.
 

Följande villkor för AVANMÄLAN gäller

Avanmälan innan start: 100 % av betald av betald avgift återbetalas.

Avanmälan vecka 1: Betald avgift återbetalas minus adm avgift (150:-)
Avanmälan vecka 2-5: Betald avgift återbetalas minus adm avgift (150:-) samt en avgift per gång gruppen varit igång.
Avanmälan efter vecka 5 sker ingen återbetalning.

 

Vid Skada sker återbetalning enligt ovan. En skadeanmälan ska upprättas av ledaren eller kansliet. Kontakta kansliet om träningen måste avbrytas.

Har fakturan inte hunnit bli betald vid avanmälan krediteras fakturan hela eller delar av fakturan beroende på antalet träningar som skett enligt ovan.

 
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER
Det finns ett begränsat antal platser till varje grupp. Bekräftelse på att medlemmen fått plats till gruppen skickas till er angivna e-postadress i samband med bokning.
Är gruppen fullbokad kan du bevaka plats. När det blir en ledig plats skickas mail till samtliga som bevakar. Du anmäler till platsen, först till kvarn gäller.
 
FORCE MAJOR
Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som förening ej råder över, som leder till att våra grupper ej kan genomföras som planerat, har vi som förening ingen skyldighet att leverera. Borås GS är en ideell idrottsförening som är beroende av dess medlemmar och ledare. Kan vi inte starta en grupp kommer anmälda deltagare att meddelas. Vi försöker lösa andra platser i största möjliga mån men kan inte garantera andra platser. 
 
KONTAKT
Du är alltid välkommen att höra av dig till kansli@borasgs.se eller 033-140 999 om du har frågor.
 
samarbeten
Sociala medier