SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borås GS
Rörelse hela livet

Bokningsvillkor
ANMÄLAN 
Anmälan till Borås Gymnastiksällskaps grupper sker via hemsidan.
 
Återanmälan för en befintlig medlem:
Inför vårterminen skickas en avisering om plats till den grupp du deltagit i under hösten. Du har nu tre val 1. att tacka ja till platsen, 2. att anmäla till annan grupp under förutsättning att det finns plats bokar du dig till annan plats tackar du nej till den aviserade. 3. att tacka nej. 

Inför höstterminen tas alla grupper bort och förtur gäller för befintliga medlemmar. Undantagna är tävlingsgrupperna som aviseras). Förtur innebär att man har möjlighet att boka till hela verksamheten på alla tillgängliga platser, innan platserna släpps till allmänheten. Förtur innebär INTE reserverad plats eller garanterad plats till sin gamla eller en önskad grupp. Anledningen till detta är att schemat och grupperna förändras så mycket (under sommaren) att det inte skulle fungera att hålla grupperna låsta. 
Tävlingsgrupper  blir aviserade - där väljer man om man vill delta eller ej.

 
BETALNING
Betalning sker med kort eller faktura. Vid bokning görs automatiskt en faktura. Medlemmarna kan välja mellan tre olika betalmetoder – kortbetalning, delbetalning eller fakturaköp (14 dagar), delbetalning och fakturaköp kostar extra eftersom vi nu använder oss av en betaltjänst (Billmate).
 
MEDLEMSAVGIFT
Medlemsavgiften för 2021 är 150:- och betalas 1 gång per kalenderår
 
Du anmäler den person som ska delta i gruppen.
Medlemskapet knyts till deltagarens personnummer, och medlemskapet är därmed personligt.
 
TERMINEN
Tidpunkt för startdatum, slutdatum, lov, dag, tid och plats kommer med som en fil när du betalt avgiften. 
 
AVANMÄLAN OCH ÅTERBETALNING
Om du inte betalar din avgift inom angiven tid stryks du från gruppen. Återbetalning enligt avanmälan.
 

VILLKOR FÖR AVANMÄLAN
Avanmälan innan terminen startar: 100 % av betald avgift återbetalas.

Avanmälan vecka 1:  Betald avgift återbetalas minus adm avgift (150:- )

Avanmälan vecka 2–5: Betald avgift återbetalas minus adm avgift (150:- ) samt en avgift för de gånger gruppen varit igång. 

Avanmälan efter vecka 5: Ingen återbetalning sker.

Vid skada: återbetalning enligt ovan villkor. En skadeanmälan ska alltid skrivas. Kontakta kansliet om träningen måste avbrytas. 

 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Det finns ett begränsat antal platser till varje grupp. Bekräftelse på att medlemmen fått plats till gruppen skickas till er angivna e-postadress i samband med bokning.
Är gruppen fullbokad kan deltagaren anmälas till reservplats. Blir en ordinarie plats ledig kontaktar vi reserverna via mejl i tur och ordning efter de val som har angivits. Om inget svar har inkommit inom en vecka efter erbjuden plats går den vidare till nästa person i köhanteringen.
Reservlistan är ingen garanti för plats och raderas efter varje termin.
 
FORCE MAJOR
Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som förening ej råder över, som leder till att våra grupper ej kan genomföras som planerat, har vi som förening ingen skyldighet att leverera. Borås GS är en ideell idrottsförening som är beroende av dess medlemmar och ledare. Vi reserverar oss för att kunna göra justeringar i schemat eller ställa in grupper efter oförutsedda händelser. Kan vi inte starta en grupp kommer anmälda deltagare att meddelas. Vi försöker lösa andra platser i största möjliga mån men kan inte garantera andra platser.
 
KONTAKT
Du är alltid välkommen att höra av dig till kansli@borasgs.se eller 033-140 999 om du har frågor.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Start, 29/09 15:27 
Start, 07/09 14:33 
Start, 16/02 16:00 
Start, 07/02 14:30 
Start, 27/01 15:07 
 
samarbeten
Sociala medier